Vitensa

Wij zijn Vitensa, de specialist in snoeptomaatjes. Met onze medewerkers telen en verpakken we dagelijks verse snoeptomaatjes in vrolijke kleuren. Wij willen met onze gezonde snackgroenten een bijdrage leveren aan een bewuste levensstijl voor jong en oud. Onze belangrijkste taak is het op duurzame wijze telen van de meest smaakvolle snoeptomaatjes en we verpakken deze snoeptomaatjes direct op onze teeltlocatie.

Tomatentelers van huis uit

Tomaten telen is ons ding. Dat doen we al bijna net zo lang als we kunnen fietsen. Zowel Dennis als Robin is zoon van een tomatenteler en heeft het ambacht van het telen met de paplepel ingegoten gekregen. Tomaten telen is topsport en we doen er alles voor om nog lang mee te kunnen in het veranderende landschap van de groenteteelt. We telen daarom bewust op duurzame wijze, waarbij de aandacht en zorg voor mens en milieu een hoge prioriteit heeft.

Onze geschiedenis

Natuurlijk lekker

De tomaat is een product uit de natuur. In onze kassen proberen we een biologisch evenwicht te creëren om zo dicht mogelijk bij die natuur te blijven en dat proef je.

Mens en milieu

Blijven innoveren

Als je jarenlang de beste wilt zijn in wat je doet, is het belangrijk mee te bewegen met de wereld om je heen. Nieuwe rassen, nieuwe technieken en nieuwe inzichten bepalen de weg voor de toekomst. Een mooi voorbeeld van die vernieuwing is dat onze tomaatjes nu verwarmd worden met aardwarmte, zodat we de meest duurzame snoeptomaatjes telen van Nederland.

Aardwarmte

Alles onder 1 dak

Wij kiezen er bewust voor alle snoeptomaatjes zelf te verpakken voor de afnemers uit de retail. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort, blijven de tomaatjes vers en kunnen we snel reageren op vragen van onze klanten. De logistieke keten is hierdoor ook verkort, waardoor we een kleinere CO₂-voetafdruk achterlaten.

Verpakken

Waarom snoeptomaatjes van Vitensa

  • Wij zijn topsporters in het telen van tomaten
  • De lekkerste snoepjes van Moeder Natuur
  • Innovatieve concepten
  • Duurzame producten
  • Supervers!

Onze snoeptomaatjes

Teamspirit

In de loop der jaren hebben we een topteam van medewerkers om ons heen verzameld. Hun inbreng is goud waard en brengt ons elke dag verder. Binnen al onze afdelingen hebben we professionele mensen die meewerken aan de verdere verduurzaming van de productie, creatieve verkoopconcepten bedenken en helpen met innovatie.

Team

“Onze snoeptomaatjes nu aantoonbaar milieuvriendelijker geteeld.”

Lees meer