"We hechten waarde aan intensieve samenwerking"

Vitensa hecht waarde aan intensieve samenwerking in de keten. We hebben diverse samenwerkingen voor de verkoop van onze snoeptomaatjes, het telen van snoeptomaatjes en het opwekken van duurzame energie.

Verkoop

WIJ ZIJN VITENSA, MEMBER OF HARVEST HOUSE.

Wij zijn een internationale coƶperatie van bevlogen en betrokken telers. Wij geloven dat iedereen in de wereld toegang moet hebben tot gezond, voedzaam en lekker eten. Daarom telen wij op een innovatieve en duurzame manier hoogwaardige vruchtgroenten. En brengen die samen met onze ketenpartners via de meest efficiƫnte route, voor de beste prijs, in de aantrekkelijkste productvorm, van de kas naar de consument.

We zijn echte doeners. Doen het goed, doen het gewoon, doen het op onze eigen manier en doen het vooral samen. Want samen bereiken we meer. We kennen de keten. En we kennen onze markt. En snappen de behoeften van de consument. We zijn goed in het verbinden van de juiste mensen en kennis. Vakmensen met kennis over de natuur, voeding, technologie, data en processen. Zo bouwen we samen aan een voedselketen die relevant is in de wereld en alle betrokken partijen succesvol maakt.

Harvest House

Teeltbedrijf

Kwekerij de Vesting

Dit is een samenwerking tussen Vitensa en Van Kester-Weijs, waar ook snoeptomaatjes geteeld worden. Het bedrijf heeft een oppervlakte van 6,3 hectare en is gelegen in Brielle. Deze snoeptomaatjes worden verpakt bij Vitensa.

Duurzame energie

Aardwarmte Vierpolders
Een andere belangrijke samenwerkingsvorm is de deelname aan Aardwarmte Vierpolders, waar we met in totaal 9 telers hebben gezorgd voor een duurzame energiebron waarmee de kassen verwarmd worden.

Duurzame warmte in Vierpolders

Verpakte snoeptomaatjes voor de retail

Lees meer