Wat wij belangrijk vinden

Wij willen met onze gezonde groenten een bijdrage leveren aan een bewuste levensstijl voor jong en oud. Onze missie is het zo duurzaam mogelijk telen van de meest smaakvolle snoeptomaatjes en cherrytomaatjes.

Betrouwbaar

Binnen onze organisatie streven we naar operational exellence, waarbij betrouwbaarheid en klanttevredenheid centraal staan en processen geoptimaliseerd worden voor een topproduct tegen een acceptabele kostprijs. We telen op duurzame wijze en verpakken onder diverse internationale standaarden.

Verpakken

Specialisatie

Ons bedrijf is al in 2002 begonnen met de teelt van snoeptomaatjes. We durven ons dan ook dé specialist in snoeptomaatjes te noemen. We hebben altijd gezocht naar de beste rassen op het gebied van kwaliteit en smaak. In de loop der tijd is het assortiment steeds uitgebreid met nieuwe smaken en kleuren. Specialiseren betekent optimaliseren op het vlak van de teelttechniek, maar ook op het gebied van mens en milieu. Wat dat betreft is onze bedrijfstak zeer dynamisch en is specialiseren een vereiste als gaat om een duurzame groei.

Telen

Persoonlijk & flexibel

Wij houden graag persoonlijk contact met onze afnemers voor het optimaal afstemmen van de wensen. Met deze aanpak zijn we flexibel in het leveren van topproducten. Het verpakbedrijf is gevestigd op dezelfde locatie als ons teeltbedrijf, wat ons zeer onafhankelijk maakt. Specifieke wensen van afnemers uit de retail kunnen we snel doorvoeren in het verpakkingsproces, zodat we de de klant optimaal kunnen bedienen.

Contactpersonen

"Onze snoeptomaatjes zijn de snoepjes van Moeder Natuur"

Lees meer