De snoepjes van Moeder Natuur

Wij zijn dé specialist in snoeptomaatjes. Met onze medewerkers telen en verpakken we dagelijks verse snoeptomaatjes in vrolijke kleuren. Wij willen met onze gezonde snackgroenten een bijdrage leveren aan een bewuste levensstijl voor iedereen. Het is onze missie om de meest smaakvolle tomaatjes op duurzame wijze te telen. Voorbeelden van de snoepjes van Moeder Natuur zijn de oranje snoeptomaatjes, rode snoeptomaatjes, gele cherrytomaatjes en Mini Kumato-tomaatjes.

Oranje snoeptomaatjes

Zoet en sappig

Deze oranje snoeptomaatjes hebben een ovale vorm en stevig vruchtvlees. Heerlijk zoet en makkelijk weg te happen. Een lekker gezonde snack en een echte traktatie. Onze oranje snoeptomaatjes zijn verkrijgbaar in verschillende handige verpakkingen voor de retail. Een heerlijk, gezond alternatief voor het snoepgoed bij de kassa. Je kunt nooit te veel snoepen van onze oranje snoeptomaatjes.

Rode snoeptomaatjes

Mildzoet en sappig

Deze rode minipruimtomaatjes hebben een ovale vorm en stevig vruchtvlees. Dit zijn echte pareltjes van snoeptomaten. Heerlijk zoet en makkelijk als snack tussendoor of in een mooie salade. Ook de kleinste consument geniet van deze snoepjes van de natuur. Bij kleine kinderen de tomaatjes wel even doorsnijden voor de zekerheid. Geniet van onze heerlijke rode snoeptomaatjes.

Mini Kumato

Kruidig en extra zoet

Onze Mini Kumato-tomaatjes vallen op door hun bijzondere bruinrode kleur. De vruchten zijn perfect van vorm met een mooie glans. De smaak is extra zoet en toch wat kruidig. Een mooie toevoeging aan elke salade of ovengerechten. Onze Mini Kumato-tomaatjes passen ook goed op borrelplankjes in combinatie met mozzarella en basillicum. De Mini Kumato-tomaatjes zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingen voor supermarkten.

Gele cherrytomaatjes

Fris en mildzoet

Deze kersvormige tomaatjes hebben een opvallende gele kleur en een frisse, lichtzoete smaak, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor een salade met andere vruchtgroenten of als los tussendoortje. Een kleurrijke toevoeging aan elke salade. De gele cherrytomaatjes zijn in makkelijke snackverpakkingen verkrijgbaar in combinatie met andere snoeptomaatjes.

“Onze snoeptomaatjes nu aantoonbaar milieuvriendelijker geteeld.”

Lees meer