Vacature office manager

Het hele jaar rond telen wij in Vierpolders gezonde snacktomaatjes voor de binnenlandse- en buitenlandse markt.
Daar zijn we goed in, we missen alleen die ene nieuwe collega die ons nog beter maakt!

Word jij daarom onze nieuwe Office Manager (fulltime 38 uur per week)?

Je uitdaging
In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor een enthousiaste en optimale ondersteuning van de (financiële-)administratie en directie, laat je diverse administratieve- en facilitaire processen soepel verlopen en ben je verantwoordelijk voor een vriendelijke ontvangst van relaties, optimale telefonische bereikbaarheid en soepele mailafhandeling.

• Office management
Je bent het gezicht en aanspreekpunt voor onze relaties en leveranciers die ons bezoeken, bellen en mailen. Je weet de digitale organisatie goed in te richten en up to date te houden.
We maken graag gebruik van je organisatorische kwaliteiten en je natuurlijke talent om kritisch mee te denken over de verdere ontwikkeling van deze nieuwe functie.

• Behandeling van alle inkomende post
Alle inkomende post en mail wordt door jou doorgenomen, afgehandeld of doorgestuurd aan de juiste personen overhandigd. Je monitort de doorloop van de afhandeling en je neemt tijdig actie om vertragingen in de afhandeling te voorkomen.

• Administratieve werkzaamheden
Je hebt uiteenlopende administratieve werkzaamheden waarbij je veel gebruik maakt van Excel. Zo controleer en verwerk je pakbonnen van geleverde materialen en urenlijsten van de uitzendbureaus. Heb je verschillende taken met betrekking tot personeelszaken. Daarnaast ondersteun je de boekhouding.

• Ondersteunen van de directieleden
Je ondersteunt de directie, zoals het maken van afspraken en het verzamelen van benodigde informatie en documenten.

We zoeken de beste…
Wij stellen hoge eisen aan onze snacktomaatjes, dus vragen we ook het beste van onze medewerkers. Je bent iemand die enthousiast en accuraat is. Je hebt naast een opleiding op MBO-niveau ervaring met officemanagement en directie/managementondersteuning. Natuurlijk zijn je communicatieve vaardigheden goed en heb je uitstekende Nederlandse taalvaardigheden in woord en geschrift. Microsoft Office heeft geen geheimen voor je, met name het werken met Excel gaat je goed af. Je hebt dan ook een goed cijfermatig inzicht en het maken van complexere berekeningen en grote formules beheers je.
Je hebt een flexibele insteek, bent stressbestendig en je kunt daadkrachtig optreden.

Wat wij bieden
Als je bij ons komt werken kom je terecht in een ambitieus team. Als bedrijf willen wij groeien en innoveren, iets wat we bij jou ook zeker stimuleren.
De arbeidsvoorwaarden die we je bieden zijn conform de CAO Glastuinbouw, salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring €2100 tot € 3000 per maand.

Overtuig ons!
Ben jij die enthousiasteling die we zoeken, ben je op zoek naar een fulltime functie, woon je op Voorne-Putten of Rozenburg en voldoe je aan de kennis, vaardigheden en persoonlijkheidskenmerken die we zoeken? Dan kunnen we niet wachten op je reactie! Stuur meteen je motivatiebrief en C.V. naar Robin Grootscholten via robin@vitensa.nl. We ontvangen je sollicitatie graag!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Vitensa, de specialist in snoeptomaatjes

Lees meer