Vacature technisch medewerker

Het hele jaar rond telen wij in Vierpolders gezonde snacktomaatjes voor de binnenlandse- en buitenlandse markt.
Daar zijn we goed in, we missen alleen die ene nieuwe collega die ons nog beter maakt!

Word jij daarom onze nieuwe Technisch medewerker (fulltime)?

Je uitdaging
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het in goede operationele staat houden van onze machines, bedrijfsruimten en materialen zodat het telen, oogsten en verpakken van onze gezonde en biologische snacktomaatjes optimaal kan verlopen.

• Plannen van reparaties en onderhoud
Om goed werkende en storingsvrije productiemiddelen te hebben, noodzakelijk voor het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit en het tijdig kunnen afleveren van onze snacktomaatjes, zorg je voor een optimale planning van onderhoud en reparaties. Hierbij overleg je met de afdelingen om lopende bedrijfsprocessen zo min mogelijk te verstoren en hygiëne te waarborgen. Je houdt diverse registraties bij en je zorgt ervoor dat er altijd voldoende en juiste middelen en materialen op voorraad zijn.

• Uitvoeren van reparaties en onderhoud
Je lost direct defecten en storingen op in het productie- en teelt proces. Je verzorgt preventief onderhoud aan o.a. electrokarren, vorkheftrucs, beluchtingsramen etc. Daarnaast verricht je
voorkomende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

We zoeken de beste…
Wij stellen hoge eisen aan onze snacktomaatjes, dus vragen we ook het beste van onze medewerkers. Je bent iemand die zelfstandig je werkzaamheden kan indelen, waarbij je wel overlegt met collega’s om planningen, problemen etc. af te stemmen. Je hebt een flexibele instelling, steekt je handen graag uit de mouwen en je hebt oog voor de gevolgen van jouw handelen voor onze bedrijfsprocessen. Fijn als je affiniteit hebt met de glastuinbouw.

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en je kunt werken met Word en Excel. Ervaring in lassen, elektrotechniek, pneumatiek, leidingwerk, kassenbouw en regeltechniek is een pre.

Wat wij bieden
Als je bij ons komt werken als Technisch Medewerker kom je terecht in een ambitieus team. Als bedrijf willen wij groeien en innoveren, iets wat we bij jou ook zeker stimuleren. De arbeidsvoorwaarden die we je bieden zijn afhankelijk van je kennis en ervaring conform de CAO Glastuinbouw.

Overtuig ons!
Ben jij die enthousiasteling die we zoeken? Dan kunnen we niet wachten op je reactie! Stuur meteen je motivatiebrief en C.V. naar Robin Grootscholten via robin@vitensa.nl. We ontvangen je sollicitatie graag!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Vitensa, de specialist in snoeptomaatjes

Lees meer